Hirnuvilla Tampereen Hevoset-messuilla 11 huhtikuun, 2018 – Posted in: Hirnuvillat – Tags: , , , ,

Terveisiä Tampereen Hevoset-messuilta! Takana on jännittävä viikonloppu hevosten ja ennen kaikkea keppihevosten maailmassa. Suomen suurimmaksi mainostettu heppatapahtuma oli meille Hirnuvilloille ensi kosketus messumaailmaan. Viime tipassa varattu messuosasto aiheutti pienen valmistuspaniikin messujen alla, mutta jokainen ylityötunti ompelukoneen ja neulan parissa oli vaivannäön väärti.

Messuvieraat ottivat Hirnuvillan niin hienosti omakseen, että osa tuotteista loppui jo lauantaina. Oli erityisen ihanaa nähdä miten ihastuneita olitte meidän loimiimme. Keppareita oli matkassa juuri sopiva määrä, ja vielä viimeisetkin ostajat pääsivät valitsemaan mieleisensä. Oli hauskaa nähdä minkälaiset hevoset olivat  teidän suosikkejanne. Tällä kertaa karvaponit ja valkoiset velboahevoset olivat selvästi monen mielestä ne kaikkein ihanimmat. Pitkä harja tuntui olevan lähes joka tytön toive. Haluamme tehdä jokaisesta kepparista uniikin, jotta jokainen ostaja voi kokea omistavansa jotain ainutlaatuista.

Aiomme jatkossakin näkyvä tapahtumissa, kun vain sopivia sattuu kohdalle. Niistä saa myös vinkata meille joko sähköpostilla, instassa tai vaikka kommenttikentässä. Parasta messuilla on se, kun näkee miten onnelliseksi keppihevonen voi uuden omistajan tehdä. Erityistä oli myös keppariareenan tunnit, kisat ja lämmittelyalue, jossa hirnui ja hypähteli myös useampi Hirnuvilla.

Saimme messuilla kivan määrän kokemusta ja palautetta erityisesti siitä, millaisia hevosia haluatte jatkossa nähdä. Otamme toiveita mielellämme vastaan myös blogin kautta. Keppihevosten lisäksi voi toivoa myös erilaisia varusteita.