Hirnuvillan joulunodotus 29 marraskuun, 2018 – Posted in: Hirnuvillat – Tags:

Joulunodotus alkoi Hirnuvillan pajalla jo marraskuussa. Ompelukone on surissut ja neula viuhunut kynttilöiden palaessa. On ollut ihanaa siirtää työt välillä mukaan olohuoneeseen takkatulen ääreen. Niin rentouttavaa! Niin kiva kuin iso työhuone onkin, on puurtaminen välillä kivaa katkaista joulutunnelmoinnilla. Olemme kuunnelleet joululauluja tubesta ja paistaneet iltapäiväksi torttuja.

keppari_hirnuvilla

Jouluksi on valmistunut ennätysmäärä karvaponeja erilaisista karvakankaista. Pieniä ja suuria, ruskeita, harmaita ja valkoisia.

Hirnuvillan joulumyyntiä voi seurata erityisesti Instagram-tilillämme. Uusia myytäviä keppareitä päivittyy jonkun verran seinälle, mutta tiuhempaan tahtiin niitä vilahtee storyn puolella. Kokoamme siellä näkyneet kepparit myös joulumyynti-highlightiin. Olemme yrittäneet pitää nettikaupan ajan tasalla ja lisätä sinne mahdollisimman paljon uusia keppareita. Kuten aiemmin, kepparimme ovat uniikkeja. Joten jos näet mieluisan, voi olla, että vastaavaa emme enää tee. Teemme toki myös tilaushevosia. Paras tapa tavoittaa on sähköposti. Joulun alla on lähtenyt liikenteeseen erityisiä toiveita vastaavia paketteja useita.

karvaponi_keppihevonen_työn_alla_hirnuvilla

Jokainen kepparimme on uniikki ja valmistuu käsin. Kuori ommellaan ompelukoneella, mutta kaikki yksityiskohdat ovat käsityötä. Silmät ja korvat vaativat tarkkuutta, jotta niistä tulee juuri halutunlaiset.

Karvaponeja toivotaan aina eniten, joten olemme ottaneet tämän huomioon joulumyynnissä. Nettikaupasta löytyy useita erivärisiä karvaponeja eri koossa ja erilaisilla varusteilla. Pehmoinen karvaponi on tosi halattava. Innokkaimmalle harjaajalle suosittelememme pitkäkarvaista ponia. Tykkäämme tehdä erityisesti velboakeppareita. Oma suosikkimme taitaa olla tällä hetkellä papurikkokuvioinen keppari aidoilla nahkasuitsilla.

karvaponi_hirnuvilla

Karvaponin valkoiset suitset tuplaturparemmillä ja hopeisilla yksityiskohdilla on tämän joulun suosikkivärimme varusteissa. Niin raikas ja sopivan bling!

Jouluna on kiva antaa myös takaisin päin, joten arvomme pieniä ja suuria joululahjoja instagramin puolella. Tällä hetkellä instassa on menossa supersuosittu Hirnuvillan jouluarvonta, jossa on tarjolla harmaa karvaponi pinkeillä meksareilla. Osallistua ehtii vielä itsenäisyyspäivään asti. Onnea matkaan kaikille tasapuolisesti!

Ihanaa joulunodotusta!